Novosti

Požar dimnjaka

Dana 15.02.2019. izašli smo na požar čađe dimnjaka u Vidovečku ulicu br. 40, Varaždin. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da gori čađa po cijeloj dužini dimnjaka, pa smo isti pogasili s aparatom za gašenje "S" 9kg. Kad smo se uvjerili da je požar ugašen vratili smo se u postrojbu.

Posted on 18 02 2019 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – mjerenje prisutnosti plina
Dana 14.02.2019. u 21:54 sati, na zahtjev policije, izašli smo na tehničku intervenciju mjerenja prisutnosti plina u stambenom objektu u Mađarevu 144. Na intervenciju je upućeno vozilo sa djelatnikom i eksploziometrom. Dolaskom na mjesto intervencije izmjerena je koncentracija ugljičnog monoksida od 34 ppm u kupaonici. Zbog sumnje u kvar bojlera za toplu vodu, vlasnici i policija upućeni su da kvar prijave djelatnicima Termoplina. Kako nije bilo opasnosti od plina naša intervencija je završena, pa smo se vratili u postrojbu.
Posted on 15 02 2019 by JVP VARAŽDIN
Požar električnih instalacija u kući
Dana 14.02.2019. u 20:54 sati, izašli smo na dojavu o požaru električnih instalacija stambenog objekta u Zelengaju 37 u Donjem Kučanu. Na intervenciju je izašlo navalno vozilo sa tri vatrogasca, te DVD Donji i Gornji Kučan. Dolaskom je utvrđeno da se radi o požaru električne instalacije u kuhinji, te da je isključena struja. Isključivanjem struje došlo je do gašenja požara. Pozvani djelatnici Elektre otklonili su kvar, a mi smo se vratili u postrojbu. Na mjestu intervencije ostao je DVD Donji i Gornji Kučan i djelatnici policije.
Posted on 15 02 2019 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – pranje ceste

Dana 13.02.2019. u 12:54 sati, po dojavi policije, izašli smo na tehničku intervenciju pranja ceste nakon prometne nezgode u ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu. Cestu smo oprali uz utrošak oko 50 l vode.

Posted on 14 02 2019 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video