Novosti

Tehnička intervencija - slijetanje vozila sa ceste
Dana 31.10.2019 u 07:37 sati zaprimili smo dojavu iz centra 112 da je došlo do slijetanja vozila kod firme Varaždinsko povrće, na cesti između Varaždinskog groblja i Nove Vesi. Izašli smo sa navalnim i tehničkim vozilom te 7 djelatnika. Dolaskom na mjesto zatekli smo vozilo na boku u kojem je bila jedna osoba na vozačevom mjestu. Mi smo pomogli djelatnicima HMP u izvlačenju i stavljanju osobe na nosila. Otpojili smo akumulator te regulirali promet do dolaska policije. Mi smo se vratili u postrojbu, a na mjestu su ostali vatrogasci DVD-a Nova Ves i policija.
Posted on 04 11 2019 by JVP VARAŽDIN
Požar barake
Dana 30.10.2019. u 18:21h zaprimili smo dojavu o požaru vikendice( barake) u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu ( iza Špara). Na intervenciju smo izašli sa Navalnim vozilom, Auto cisternom i 9 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije započeli smo gašenje i požar ugasili uz pomoć dva „C“ mlaza. Za gašenje smo utrošili 12000l vode. Na mjestu intervencije bili su prisutni djelatnici PU – Varaždinske.
Posted on 04 11 2019 by JVP VARAŽDIN
Skidanje prstena s ruke
Dana, 28.10.2019. u dvorište JVP grada Varaždina došla je muška osoba kojoj je zbog oticanja ruke trebalo skinuti prsten od medicinskog čelika sa prsta. Prsten je uz pomoć rezača vrlo brzo uklonjen sa prsta.
Posted on 04 11 2019 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora

Dana 27.10.2019. u 16:10h zaprimili smo dojavu o požaru otvorenog prostora u Harambašićevoj ulici u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i dva vatrogasca. Požar smo ugasili uz pomoć vitla za brzu navalu i utrošili 500 l vode. Opožarena površina iznosi cca 10 m2. Na mjestu intervencije bili su prisutni djelatnici PU Varaždinske.

Posted on 28 10 2019 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video