Novosti

Požar dimnjaka

Dana 31.12.2018. u 15:50 sati zaprimili smo dojavu o požaru dimnjaka u Zagrebačkoj 221 u Varaždinu. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo i 3 vatrogasca. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da se požar dimnjaka proširio na dio grede. Požar smo ugasili sa oko 20 l vode, te smo se vratili u postrojbu.

Posted on 02 01 2019 by JVP VARAŽDIN
Pomoć kod prijenosa osobe

Dana 27.12.2018. u 13:23 sati zaprimili smo dojavu od ZHM da im je potrebna pomoć pri prijenosu osobe iz stana do vozila hitne pomoći u ulici R. Boškovića 20c u Varaždinu. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo i 4 vatrogasca. Dolaskom na mjesto intervencije dočekali su nas djelatnici hitne, te smo zajedno s njima osobu prenijeli do vozila. Zatim smo se vratili u postrojbu. Intervencija je završila u 14:00 sati.

Posted on 28 12 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija- Prometna nesreća

Dana 23.12.2018. u 11:32 sati zaprimljena je dojava o potrebi oslobađanja prikliještene osobe iz osobnog vozila u Preradovićevoj ulici u Varaždinu. Na intervenciju je upućeno tehničko i navalno vozilo sa sedam vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije zatekli smo vozilo koje je sletjelo van kolnika u ogradu objekta. Osobu je sama izašla iz vozila, a naša se intervencija sastojala u otpajanju akumulatora. Nakon toga vratili smo se u postrojbu.

Posted on 24 12 2018 by JVP VARAŽDIN
Požar krova kuće

Dana 22.12.2018 u 08:55 sati, zaprimljena je dojava o požaru krovišta kuće u Trnovcu, Dravska 31. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom,auto cisternom,auto ljestvom i 10 djelatnika. Dolaskom na mjesto utvrđeno je da gori krovište obiteljske kuće. Pomoću ljestve popeli smo se na krov kuće,uklonili limeni dimnjak i upotrebom vitla za brzo gašenje ugasili požar. Termo kamerom je izvršen pregled krovišta i kad smo utvrdili da nema više požarne opasnosti,nakon pospreme, vratili smo se u postrojbu. Na osiguranju intervencije ostali su pripadnici DVD-a Trnovec i djelatnici policije.

Posted on 24 12 2018 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video