Novosti

Tehnička intervencija – otvaranje stana
Dana 04.12.2018. u 19:09 sati zaprimljena je dojava o potrebi otvaranja stana u ulici Ive Režeka 1A u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i dva vatrogasca. Vrata stana smo otvorili uz pomoć razvalnog alata i uz prisustvo djelatnika policije. Nakon toga izvršili smo pospremu te se vratili u postrojbu.
Posted on 05 12 2018 by JVP VARAŽDIN
TEHNIČKA INTERVENCIJA : Otvaranje stana
Dana 14.11.2018. u 16:15h zaprimili smo dojavu da je potrebno otvoriti vrata stan u Trakoščanskoj ulici 9a, Varaždin te da se unutra nalazi osoba. Na intervenciju smo izašli sa Malim tehničkim vozilom i 3 vatrogasca. Dolskom na mjesto intervencije pristupili smo otvaranju vrat na način da smo slomili cilindar na bravi uz pomoć razvalnog alata,ušli u stan te pomogli podiči osobu koja se nalazila na podu i nije smogla sama dići. Nakon toga izvršili smo pospremu te se vratili u postrojbu. Na mjestu intervencije bili su prisutni djelatnici PU – Varaždinske.
Posted on 15 11 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – otvaranje vrata trgovine

Dana 13.11.2018. u 08:18 sati zaprimljena je dojava da je potrebno otvoriti vrata trgovine u Gajevoj ulici br. 1 u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa tehničkim vozilom i dva vatrogasca. Pred ulazom nas je pričekala djelatnica trgovine, a vrata smo otvorili razvalnim alatom. Nakon toga izvršili smo pospremu te se vratili u postrojbu.

Posted on 14 11 2018 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora
Dana 12.11.2018 u 17:15 sati, po dojavi izašli smo na požar otvorenog prostora uz JI obilaznicu Grada Varaždina. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo i dva djelatnika. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da gori otpad (odjeća) na dvije lokacije. Požar smo ugasili pomoću vitla za brzo gašenje uz utrošak od cca 500 L vode. Nakon pospreme vratili smo se u postrojbu. Na intervenciji bili i djelatnici policije.
Posted on 13 11 2018 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video