Novosti

Požar stana
Dana 11.11.2018. zaprimili smo dojavu od g. Vađon da je došlo do požara stana u ulici J. Kozarca 26b u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa Navalnim vozilom, Auto ljestvom i 8 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije uočili smo vatru na obližnjem balkonu koju smo ugasili uz pomoć ljestva sastavljača i brentače,a čija je vlasnica g. N. Radulović. Nakon što smo ugasili požar vratili smo se u postrojbu. Na mjestu intervencije bili su prisutni i djelatnici PU – Varaždinske.
Posted on 12 11 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-prometna nezgoda
Dana 10.11.2018. u 21:51 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći sa ozlijeđenom osobom na cesti od Zbelave prema Kelemenu. Na intervenciju su upućena dva vozila sa 8 vatrogasaca. Na mjestu intervencije, u odvodnom jarku, zatečeno je prevrnuto osobno vozilo sa prikolicom u kojem nije bilo nikoga. Na vozilu je odvojen akumulator, a daljnje postupanje preuzeli su djelatnici PP Varaždin. Intervencija je završila u 22:34 sati.
Posted on 12 11 2018 by JVP VARAŽDIN
Požar dimnjaka
Dana 10.11.2018. u 09:33h zaprimili smo dojavu od g. Poljak da je došlo do požara dimnjaka u ulici O. Price 2,Varaždin. Na intervenciju smo izašli sa Navalnim vozilom i dva vatrogasca. Dolaskom na mjesto intervencije procijenili smo da nema potrebe za gašenjem dimnjaka već smo ostavili da uz našu prisutnost čađa izgori do kraja te prepustili dimnjačaru da sanira dimnjak,a mi smo se vratili u postrojbu.
Posted on 12 11 2018 by JVP VARAŽDIN
Požar stana
Dana 9.11 u 20:34 h, primili smo dojavu o požaru stana u Josipa Kozarca 26b, Varaždin. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i auto cisternom te 7 vatrogasaca. Izvršeno je gašenje požara neutvrđene tvari na balkonu stambene zgrade te pretraživanje stana u kome je zatečena vlasnica. Nije bilo potrebe za liječničkom pomoći. Na samo gašenje utrošeno je 100 litara vode. Nakon pospreme vratili smo se u postrojbu.
Posted on 12 11 2018 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video