Novosti

Požar stana
Dana 9.11 u 20:34 h, primili smo dojavu o požaru stana u Josipa Kozarca 26b, Varaždin. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i auto cisternom te 7 vatrogasaca. Izvršeno je gašenje požara neutvrđene tvari na balkonu stambene zgrade te pretraživanje stana u kome je zatečena vlasnica. Nije bilo potrebe za liječničkom pomoći. Na samo gašenje utrošeno je 100 litara vode. Nakon pospreme vratili smo se u postrojbu.
Posted on 12 11 2018 by JVP VARAŽDIN
Akcident - curenje klora

Dana 09.11.2018. došlo je do curenja klora u stanici za klor bolnice "Minerva" Varaždinske toplice. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo sa šest vatrogasaca te kemijsko, akcidentno vozilo i dva vatrogasca. U suradnji sa djelatnicima firme "Controlmatik d.o.o." i "Gesta d.o.o." iz Varaždina, curenje klora je prekinuto bez posljedica za ljude i okoliš.

Posted on 09 11 2018 by JVP VARAŽDIN
Požar dimnjaka
Dana 07.11.2018. došlo je do požara dimnjaka „Termike“ u Novom Marofu. Nakon uspješno obavljene intervencije združenim snagama s DVD-om Novi Marof vratili smo se u postrojbu dok je na mjestu događaja još određeno vrijeme ostao DVD Novi Marof.
Posted on 08 11 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – spašavanje osobe

Dana 05.11.2018. u 07:43 sati zaprimljena je dojava o potrebi oslobađanja prikliještene osobe u Vidovečkoj 21 u Varaždinu. Na intervenciju je upućeno tehničko vozilo sa tri vatrogasca. Dolaskom na mjesto intervencije, utvrdili smo da je prozor priklještio ruku osobe, a istu smo oslobodili uz pomoć tehničkog alata. Osoba pri tom nije ozlijeđena, a intervencija je završena u 08:08 sati.

Posted on 06 11 2018 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video