Novosti

Požar gospodarskog objekta
Dana 01.11.2018. u 10:22 h zaprimili smo dojavu o požaru u krugu firme Luce Produkt, Ivana Severa 2 u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa navalnim i kombiniranim vozilom, te šest vatrogasaca. Po dolasku na mjesto intervencije, utvrdili smo da se radi o požaru silosa piljevine koja služi za grijanje objekta. Požar smo ugasili uz pomoć dva C mlaza uz utrošak oko 6000 l vode.
Posted on 05 11 2018 by JVP VARAŽDIN
Požar stambenog objekta
Dana 01.11.2018. u 09:00 h zaprimili smo dojavu preko Centra 112 o požaru stambenog objekta u ulici Ante Starčevića 25 u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom, autocisternom i autoljestvom, te sa devet vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđujemo da se radi o požaru jedne od prostorija u objektu, te da se u istom nalazi osoba. Prilikom ulaska i gašenja, u prostoriji je pronađena mrtva osoba. Usporedno sa gašenjem izvršena je i ventilacija objekta. Nakon završenog gašenja, navalno vozilo i autoljestva se vraćaju u postrojbu, dok autocisterna ostaje na mjestu intervencije do završetka očevida.
Posted on 05 11 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - prometna nezgoda
Dana 31.10.2018. u 20:15 h zaprimili smo dojavu iz MUP-a da je na Varaždinbregu, „kod Češljaša“, došlo do prometne nezgode. Na tehničku intervenciju izašli smo s tehničkim vozilom i 4 vatrogasaca. Nakon što smo oslobodili unesrećene i otpojili akumulatore vratili smo se u postrojbu.
Posted on 05 11 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - prometna nezgoda
Dana 31.10.2018. u 09:28h zaprimili smo dojavu iz Centra 112 da je u Druškovcu,općina Maruševec,došlo do prometne nezgode između osobnog vozila i traktora. Na tehničku intervenciju izašli smo sa Malim tehničkim vozilom i 4 vatrogasca. Do našeg dolaska djelatnici Hitne medicinske pomoći zbrinuli su ozlijeđenu osobu koja se nalazila u traktoru,a pošto nije bilo potrebe za daljnjom intervencijom, otpojili smo akumulatore, pregledali mjesto nesreće,te se vratili u postrojbu. Na mjestu intervencije ostali su pripadnici DVD-a Druškovec na osiguranju te djelatnici PU – Ivanec.
Posted on 05 11 2018 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video