Novosti

Požar gospodarskog objekta

Dana 25.10.2018. u 15:16 sati zaprimljena je dojava o požaru pilane u Velikom Bukovcu. Na intervenciju je uz DVD iz Općine V. Bukovec upućena i auto cisterna iz JVP Varaždin. Do dolaska na mjesto intervencije, javljeno je da nema potrebe za dodatnom pomoći, te je cisterna vraćena u postrojbu.

Posted on 26 10 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija: Otvaranje stana

Dana 20.10.2018. u 22:05h zaprimili smo dojavu od gđe. Šimek S. da je u ulici Josipa Kozarca 26 potrebno otvoriti vrata stana na drugom katu u kojem se nalazi njezin otac koji se ne javlja na telefon. Na tehničku intervenciju otvaranje stana izašli smo sa auto ljestvom i dva vatrogasca. Na mjestu intervencije pričekala nas je prijateljica od gđe Šimek pošto se ona nalazi u Njemačkoj te djelatnici PU – Varaždinske. U stan smo ušli uz pomoć Auto ljestve na način da smo otvorili prozor,ušli u stan i otvorili ulazna vrata. Nakon toga vratili smo se u postrojbu.

Posted on 22 10 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - pranje ceste
Dana 03.10.2018. u 12:54 sati, po dojavi Prometne policije PU Varaždinske izašli smo na tehničku intervenciju pranja ceste nakon prometne nezgode u ulici Brače Radić 54,Varaždin.Na tehničku intervenciju izašli smo sa navalnim vozilom i dva vatrogasaca. Po završetku intervencije izvršili smo pospremu, te se vratili u postrojbu.
Posted on 04 10 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija- Prometna nesreća

Dana 29.09.2018. u 19:46h zaprimili smo dojavu iz Centra 112 da je u Črncu Biškupečkom 113, Varaždin došlo da prometne nesreće između dva vozila te da se iz jednog dimi. Na tehničku intervenciju izašli smo sa Malim tehničkim vozilom te Navalnim vozilom. Dolaskom na mjesto intervencije uočili smo samo vozilo marke Škoda Octavia koje je izletjelo iz kolnika te udarilo u rub kapele prilikom čega se pojavio dim,a koji je bio posljedica aktivacije zračnih jastuka. Otpojili smo akumulator pregledali vozilo, te se vratili u postrojbu. Na mjestu intervencije bili su prisutni djelatnici PU- varaždinske.

Posted on 01 10 2018 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video