Novosti

Požar otvorenog prostora

Dana 27.10.2019. u 16:10h zaprimili smo dojavu o požaru otvorenog prostora u Harambašićevoj ulici u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i dva vatrogasca. Požar smo ugasili uz pomoć vitla za brzu navalu i utrošili 500 l vode. Opožarena površina iznosi cca 10 m2. Na mjestu intervencije bili su prisutni djelatnici PU Varaždinske.

Posted on 28 10 2019 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora

Dana 27.10.2019. u 12:36h zaprimili smo dojavu o požaru otvorenog prostora u Harambašićevoj ulici u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i tri vatrogasca. Požar smo ugasili uz pomoć vitla za brzu navalu i utrošili 500 l vode. Opožarena površina iznosi cca 10 m2. Na mjestu intervencije bili su prisutni djelatnici PU Varaždinske.

Posted on 28 10 2019 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora
Dana 24.10.2019. u 20:19h zaprimili smo dojavu o požaru otvorenog prostora u Kučanskoj ulici u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa vozilom za gašenje šumskih požara i tri vatrogasca. Požar smo ugasili uz pomoć vitla za brzu navalu i utrošili 2000 l vode. Opožarena površina iznosi cca 100 m2. Na mjestu intervencije bili su prisutni djelatnici PU Varaždinske.
Posted on 25 10 2019 by JVP VARAŽDIN
Požar kuće
Dana 22.10.2019 u 10:39 sati zaprimljena je dojava o požaru kuće u Beretincu ulica Rade Končara 27a.Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i autocisternom te je istodobno upućen DVD Beretinec.Dolaskom na mjesto utvrdili smo da je gorio objekt seoskog turizma Šinko u prizemnom dijelu,no aktivnog požara više nije bilo.Primjetili smo znakove eksplozije jer su bila razvaljena vrata te popucana stakla na prozorima.Pregledom termokamerom ustanovili smo da je temperatura u objektu pala te nema potrebe za bilo kakvim gašenjem ili hlađenjem i našom intervencijom.Na mjestu intervencije je ostao dežurati DVD Beretinec.
Posted on 23 10 2019 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video