Novosti

Tehnička intervencija-prometna nezgoda
Dana 23.08.2018. u 04:24 sati, na poziv C112 zaprimljena je dojava o tehničkoj intervenciji-prometna nezgoda na križanju Zagrebačke i Supilove ulice,Varaždin. Na intervenciju smo izašli navalnim i tehničkim vozilom te 8 vatrogasaca. Po dolasku na mjesto intervencije vozača vozila je zbrinula HMP. Naša intervencija se sastojala u otpajanju akumulatora i provjere vozila da ne dođe do zapaljenja. Nakon toga vratili smo se u postrojbu.
Posted on 24 09 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - prometna nezgoda
Dana 13.09.2018. u 19:48h zaprimili smo dojavu od g. Mikić da je u Beretenicu između igrališta NK „Beretinec „ i obližnje farme došlo do izlijetanja osobnog vozila u kanal. Na tehničku intervenciju izašli smo sa malim tehničkim vozilom i 3 vatrogasca. Dolaskom na mjesto intervencije uočili smo osobno vozilo u kanalu te vozača koji je sam izašao van iz vozila, a mi smo otpojili akumulator te se vratili u postrojbu. Na mjestu nesreće bili su djelatnici Hitne medicinske pomoći Varaždin koji su preuzeli unesrečenog.
Posted on 14 09 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – prometna nezgoda

Dana 10.09.2018. u 11:35 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nezgodi u Nedeljancu. Na intervenciju smo izašli sa navalnim i tehničkim vozilom te sedam djelatnika. Dolaskom na mjesto, zatečena je prometna nezgoda između dva osobna vozila. Osobe su bile van vozila i zbrinute od strane HMP. Naša intervencija se sastojala od odpajanja akumulatora na oba vozila, te reguliranja prometa do dolaska djelatnika policije.

Posted on 11 09 2018 by JVP VARAŽDIN
Požar gospodarskog objekta
Dana 06.09.2018. u 01:16 h zaprimljena je dojava o požaru gospodarskog objekta MBO CIOS u Cehovskoj ulici, Varaždin. Na intervenciju smo izašli s 3 vozila i 10 vatrogasaca. Požar je zahvatio skladište plastičnog otpada koji smo pogasili s bacačima i mlazevima uz upotrebu ~15 m3 vode. Intervencija je završila u 02:44 sati.
Posted on 06 09 2018 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video