Novosti

Tehnička intervencija-otvaranje stana

Dana, 15.08.2018. u 20:37 sati, zaprimljena je dojava o potrebi otvaranja stana u Ulici A.B.Šimića u Varaždinu. Na intervenciji koja je uspješno završila u 21:05 sati, sudjelovala su 3 vatrogasca sa jednim vozilom.

Posted on 16 08 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-prometna nezgoda
Dana, 15.08.2018. u 06:07 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nezgodi na Plitvičkom mostu u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu. Izašli smo sa navalnim i tehničkim vozilom te osam djelatnika. Dolaskom na mjesto zatečeno je osobno vozilo marke KIA CEED koje je probilo zaštitnu ogradu te sletjelo u korito rijeke Plitvice. Osobe su već izašle iz vozila i odvezli su ih djelatnici HMP. Naša intervencija se sastojala od izvlačenja vozila iz rijeke da ne dođe do onečišćenja vode. Zakopčali smo sajlu te uz pomoć vitla na navalnom vozilu izvukli vozilo van korita rijeke. Mi smo izvršili pospremu i vratili se u postrojbu, a na mjestu su ostali djelatnici Pu Varaždinske koji su osiguravali mjesto i djelatnici PZC-a .
Posted on 16 08 2018 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora-kontejnera
Dana 13.08.2018. u 12:02 h zaprimljena je dojava o požaru kontejnera u Zagrebačkoj 19,Varaždin. Požar smo ugasili s 50 L vode. Po završetku intervencije vratili smo se u postrojbu.
Posted on 16 08 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-otvaranje stana
Dana 13.08.2018. u 11:50 h zaprimljena je dojava od HMP da je potrebno otvoriti vrata stana u Zagrebačkoj 19,IV kat,Varaždin. Na intervenciju smo izašli sa auto ljestvom i tri djelatnika. Dolaskom na mjesto intervencije dočekali su nas djelatnici HMP . Vrata stana smo otvorili pomoću razvalnog alata a unesrećenu osobu su zbrinuli djelatnici HMP.
Posted on 16 08 2018 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video