Novosti

Tehnička intervencija - otvaranje stana
Dana 15.07.2018. u 10:11h zaprimili smo dojavu o otvaranju stana u Dravskoj ulici,Varaždin. Na intervenciju je upućena auto ljestva i tri djelatnika. Stan smo otvorili preko auto ljestve i balkona . Nakon pospreme vratili smo se u postrojbu.
Posted on 16 07 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - uklanjanje stabla
Dana 11.07.2018. u 09:00h zaprimili smo dojavu od PU - Varaždin da je u ulici T. Masaryka 1,došlo do pada stabla na osobno vozilo. Na tehničku interveciju smo izašli sa velikim tehničkim vozilom i 3 djelatnika. Stablo smo izrezali uz pomoć motorne pile,te deponirali na hrpu kako bi ostalim vozilima bio slobodan izlaz s parkinga. Prilikom pada stabla došlo je do oštećenja vozila marke Opel Astra. Nakon što smo završili sa intervencijom izvršili smo pospremu te se vratili u postrojbu. Na mjestu intervencije bili su prisutni djelatnici PU – Varaždinske i Parkovi d.d. Varaždin.
Posted on 12 07 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija nalet vlaka na osobno vozilo
Dana, 10.07.2018. u 22:30 sati iz C112 zaprimljena je dojava o naletu vlaka na osobno vozilo u Kučanu Donjem. Na intervenciju su upućena dva vozila sa 8 vatrogasaca. Do našeg dolaska vozač osobnog vozila, koji je bio i jedini putnik u osobnom vozilu, već je sam izašao iz vozila i bio je pri svijesti. Zbrinuli su ga djelatnici ZHM Varaždinske županije. Nije bilo potrebe za našom intervencijom, a na mjestu događaja ostali su dežurati članovi DVD-a Kučan D. i Kučan G. Intervencija je završila u 23:08 sati.
Posted on 11 07 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – prometna nesreća

Dana 10.07.2018. na poziv policije izašli smo na tehničku intervenciju – rasvjete mjesta prometne nesreće u Gaju Petrijanečkom. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da je došlo do slijetanja osobnog vozila, te se naša intervencija sastojala u osvjetljavanju mjesta nezgode djelatnicima policije.

Posted on 10 07 2018 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video