Novosti

Tehnička intervencija – spašavanje mačke sa krova
Dana 07.10.2019 u 07:34 sati zaprimili smo dojavu o potrebi spašavanja mačke sa krova kuće u ulici Zinke Kunc u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa autoljestvom i dva djelatnika. Uz pomoć autoljestve spustili smo mačku sa krova, te smo se vratili u postrojbu.
Posted on 09 10 2019 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – spašavanje osobe sa građevinske platforme

Dana 03.10.2019 u 11:08 sati zaprimili smo dojavu da je osoba ostala zarobljena na građevinskoj platformi ispod nadvožnjaka HAC-a u Varaždinskoj ulici u Zbelavi. Izašli smo sa autoljestvom i dva djelatnika. Dolaskom na mjesto zatekli smo osobu koja je ostala na građevinskoj platformi, na kojoj je došlo do kvara i nije se mogla spustiti. Naša intervencija sastojala se od spuštanja osobe na tlo uz pomoć autoljestve. Izvršena je posprema te smo se vratili u postrojbu.

Posted on 04 10 2019 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – otvaranje stana
Dana 26.09.2019 u 21:24 sati zaprimljena je dojava od PU Varaždinske da je potrebno otvoriti vrata stana u ulici Braće Radića 18 u Varaždinu. Na tehničku intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i četiri djelatnika. Pred ulazom nas je dočekala policija i hitna pomoć. Vrata smo otvorili nasilno trganjem cilindra. Izvršili smo pospremu te se vratili u postrojbu, a na mjestu su ostali djelatnici policije i hitna pomoć.
Posted on 27 09 2019 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-otvaranje stana

Dana 17.09.2019. u 23:37 zaprimljena je dojava od strane policije o potrebi otvaranja stana u ulici Hrvatskih Branitelja 6b prvi kat u Varaždinu.Uz prisustvo djelatnika policije u stan smo ušli preko ljestve kroz prozor koji je bio otvoren te otvorili vrata sa unutarnje strane.

Posted on 18 09 2019 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video