Novosti

Tehnička intervencija – zatvaranje vode

Dana 08.07.2018. izašli smo na tehničku intervenciju – zatvaranje vode u ulici Frana Supila 7A u Varaždinu. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo i tri vatrogasca, te je obavješten Varkom. Dolaskom na mjesto događaja zatvorili smo vodu na glavnom ventilu, te su na sanaciji kvara ostali djelatnici Varkoma.

Posted on 09 07 2018 by JVP VARAŽDIN
Požar bojlera

Dana 08.07.2018. na poziv policije, izašli smo na intervenciju požara bojlera u Glavnoj ulici 47 u Domitrovcu. Na intervenciju je upućen i DVD Vidovec, koji je do našeg dolaska ugasio požar sa CO2 aparatom za gašenje. Mi smo zatvorili dovod plina, te eksploziometrom provjerili koncentraciju plina u svim prostorijama. Kako nije izmjerena nikakva koncentracija plina, te nije bilo daljnje opasnosti, vratili smo se u postrojbu. Na mjestu je ostao DVD Vidovec i djelatnici policije.

Posted on 09 07 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – prometna nesreća

Dana 08.07.2018. na poziv centra 112 izašli smo na tehničku intervenciju – prometne nesreće na kružnom toku kod Kero benza u Gornjem Knegincu. Na intervenciju je upućen i DVD Gornji Kneginec. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da je došlo do slijetanja osobnog vozila, te da su osobe same izašle iz vozila. Naša se intervencija sastojala u osiguranju mjesta događaja do dolaska policije, nakon čega smo se vratili u postrojbu.

Posted on 09 07 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – zatvaranje vode

Dana 07.07.2018. izašli smo na tehničku intervenciju – zatvaranje vode u Koprivničkoj ulici, Varaždin. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo i tri vatrogasca. Dolaskom na mjesto događaja zatvorili smo vodu pomoću alata, na ventilu u kupaoni te se vratili u postrojbu.

Posted on 09 07 2018 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video