Novosti

Tehnička intervencija – zatvaranje vode

Dana 07.07.2018. izašli smo na tehničku intervenciju – zatvaranje vode u Koprivničkoj ulici, Varaždin. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo i tri vatrogasca. Dolaskom na mjesto događaja zatvorili smo vodu pomoću alata, na ventilu u kupaoni te se vratili u postrojbu.

Posted on 09 07 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – prometna nesreća

Dana 04.07.2018. na poziv policije izašli smo na tehničku intervenciju – prometne nesreće u ulici Kralja Petra Krešimira IV u Varaždinu. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da je došlo do sudara osobnog vozila i motocikla, te da su ozlijeđenu osobu preuzeli djelatnici HMP. Naša se intervencija sastojala u otpajanju akumulatora na vozilima, nakon čega smo se vratili u postrojbu. Mjesto nesreće ostala je osiguravati policija.

Posted on 05 07 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - spašavanje osobe
Dana 24.06.2018. u 00:34 h zaprimili smo dojavu od strane HMP o potrebi rezanja ograde na koju je osoba pala u Varaždinskoj ulici u Donjem Kučanu. Dio dvorišne ograde, koja je osobi probola nogu, odrezali smo uz pomoć alata, te je osobu preuzela hitna pomoć, a mi smo se vratili u postrojbu.
Posted on 26 06 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - prometna nezgoda
Dana 23.06.2018. u 00:51h zaprimili smo dojavu o prevrnuću automobila te da gori u Optujskoj ulici, Varaždin. Na tehničku intervenciju izašli smo sa navalnim vozilom, malim tehničkim vozilom i 10 vatrogasca. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da naša intervencija nije potrebna. Nakon toga vratili smo se u postrojbu. Na mjestu intervencije bili prisutni djelatnici PU – varaždinske.
Posted on 26 06 2018 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video