Novosti

Tehnička intervencija - prometna nezgoda
Dana 16.06.2018. u 20:55 sati iz C112 zaprimljena je dojava o izlijetanju vozila s prometnice u Optujskoj ulici kod vojarne. Na mjesto intervencije upućena su dva vatrogasna vozila i 7 vatrogasaca. Na mjestu intervencije terensko vozilo zatečeno je na boku nasred prometnice. Vozač vozila izašao je sam iz vozila i pobjegao s mjesta nesreće. Nakon provjere mjesta nesreće i uklanjanja opasnosti za nastanak požara intervencija je završila u 21:21 sati. Na mjestu intervencije nazočni su bili djelatnici ZHM i PP Varaždin.
Posted on 18 06 2018 by JVP VARAŽDIN
Otvaranje stana
Dana 16.06.2018. zaprimili smo dojavu da je potrebno otvoriti vrata u višekatnom objektu u ulici R. Hercega. Dolaskom na mjesto događaja ustanovljeno je da je u vratima s unutarnje strane ključ te smo pomoću auto ljestve ušli kroz otvoren prozor u stan te vrata otvorili bez učinjene štete. Po otvaranju stana vratili smo se u postrojbu.
Posted on 18 06 2018 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora
Dana 16.06.2018. zaprimili smo dojavu o požaru otvorenog prostora na području „Šintarije“. Dolaskom na intervenciju ustanovljeno je da gori približno 100 m2 otvorenog prostora kojeg smo pogasili pomoću vitla za brzo gašenje. Nakon gašenja požara vratili smo de u postrojbu.
Posted on 18 06 2018 by JVP VARAŽDIN
Požar stana
Dana 13.06.2018. u 09:29 h zaprimili smo dojavu od Centra 112 o požaru stana u Zagrebačkoj 19,I kat u Varaždinu. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo,auto cisterna te auto ljestva s devet vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije ustanovljeno je da gori hrana na štednjaku. Nakon što smo uklonili zagorjelu hranu ,provjetrili smo stan i vratili smo se u postrojbu.
Posted on 14 06 2018 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video