Novosti

Požar otvorenog prostora
Dana 24.05.2018 u 07:01 sati, izašli smo na požar otvorenog prostora, na odvodnom kanalu hidroelektrane u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i tri vatrogasca. Požar smo ugasili uz pomoć vitla za brzu navalu uz utrošak od 500 litara vode. Intervencija je završila u 07:42 sati.
Posted on 25 05 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – otvaranje stana

Dana 21.05.2018. u 16:54 sati zaprimljena je dojava da je potrebno otvoriti vrata stana u Zagrebačkoj 19 u Varaždinu. Na tehničku intervenciju izašli smo sa navalnim vozilom i dva vatrogasca. Pred ulazom nas je pričekao vlasnik stana, a vrata smo otvorili tako da smo slomili cilindar. Nakon toga izvršili smo pospremu te se vratili u postrojbu.

Posted on 22 05 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - skidanje roja pčela sa drveta
Dana 19.05.2018. u 18:27 sati po pozivu pčelara izašli smo na tehničku intervenciju skidanja roja pčela koje su bile na drvetu u ulici Ferdinanda Konšćaka br. 3 u Varaždinu. Intervencija je izvršena uz pomoć auto ljestve tako da smo podigli pčelara koji je skinuo roj sa drveta. Nakon toga izvršena je posprema te smo se vratili u postrojbu.
Posted on 21 05 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - prometna nezgoda
Dana 19.05.2018. na poziv policije izašli smo na tehničku intervenciju – prometna nesreća, raskršće Štoosov Trg – Bombellesova Cesta u Varaždinu sa tehničkim vozilom i 4 djelatnika. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da je došlo do sudara dva osobna vozila te da su ozlijeđene četiri osobe od kojih smo dvoje pomogli izvući djelatnicima HMP bez uporabe hidrauličkog alata. Nakon što su unesrećeni zbrinuti, otpojili smo akumulatore i vratili se u postrojbu. Mjesto nesreće ostala je osiguravati policija.
Posted on 21 05 2018 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video