Novosti

Tehnička intervencija - spašavanje mačke sa dimnjaka

Dana 09.05.2018. izašli smo na tehničku intervenciju spašavanja mačke sa dimnjaka na krovu kuće u ulici Ognjena Price 24 u Varaždinu. Mačku smo uz pomoć auto ljestve skinuli sa dimnjaka i vratili se u postrojbu.

Posted on 10 05 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – pranje ceste
Dana 08.05.2018. u 15:45 sati ,po dojavi Prometne policije varaždinske izašli smo na tehničku intervenciju pranja ceste nakon prometne nezgode u ulici Zrinskih i Frankopana br. 19,Varaždin. Na tehničku intervenciju izašli smo sa navalnim vozilom i dva vatrogasca. Po završetku intervencije izvršili smo pospremu te se vratili u postrojbu.
Posted on 09 05 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - otvaranje stana
Dana 08.05.2018. u 13:48 sati zaprimljena je dojava da je potrebno otvoriti vrata stana u ulici Eugena Kumičića 29b,Varaždin. Na tehničku intervenciju izašli smo sa malim tehničkim vozilom i tri vatrogasca. Pred ulazom stana su nas pričekali djelatnici MUP-a, a vrata smo otvorili nasilno uporabom mehaničkog alata. U stanu smo zatekli preminulu osobu. Nakon toga izvršili smo pospremu te se vratili u postrojbu.
Posted on 09 05 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – otvaranje stana
Dana 05.05.2018. u 13:41 sati zaprimljena je dojava da je potrebno otvoriti vrata stana u Koprivničkoj ulici br. 29 u Varaždinu. Na tehničku intervenciju izašli smo sa zapovjednim vozilom i dva vatrogasca. Pred ulazom nas je pričekao vlasnik stana, a vrata smo otvorili trganjem cilindra. Nakon toga izvršili smo pospremu te se vratili u postrojbu.
Posted on 07 05 2018 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video