Novosti

Požar automobila

Dana 16.09.2019.u 16:13 sati zaprimljena je dojava da se dimi iz osobnog automobila koji je parkiran na Varteksovom parkiralištu , Zagrebačka ulica u Varaždinu.Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i 5 djelatnika.Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da je došlo do požara električnih instalacija .Odspajanjem akomulatora požar se smirio i nakon pregleda vozila utvrdili smo da više nema opasnosti od požara te smo se vratili u postrojbu.

Posted on 17 09 2019 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-prometna nesreća

Dana 15.09.2019. zaprimili smo dojavu preko Centra 112 da je došlo do prometne nesreće između dva vozila sa ozlijeđenim osobama u Beletincu,S. Radića ,općina Sv Ilija. Na tehničku intervenciju izašli smo sa Navalnim vozilom, Tehničkim vozilom i 6 vatrogasca. Do našeg dolaska na intervenciji su se nalazili pripadnici DVD – a Beletinec – Krušljevec sa 7 vatrogasca,a koji su već otpojili akumulatore na oba vozila te pristupili regulaciji prometa. Dolaskom na mjestu intervencije unesrećenog smo oslobodili iz vozila uz pomoć hidrauličkog alata te ga predali djelatnicima Hitne medicinske pomoći Varaždin. Na mjestu intervencije ostali su DVD Beletinec – Krušljevec te djelatnici PU – Varaždinske ,a mi smo se vratili u postrojbu.

Posted on 16 09 2019 by JVP VARAŽDIN
Požar u autopraoni

Dana 15.09.2019. u 12:20h zaprimili smo dojavu od dežurnog zaštitara „Arsenal Ivezić“ da je u AC - Kos došlo do požara u kamionskoj autopraoni. Na intervenciju smo izašli sa Navalnim vozilom ,Auto cisternom te 7 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije isključili smo struju i zatvorili vodu te izvršili unutarnju navalu uz pomoć vitla. Nakon što smo ugasili požar izvršili smo odimljavanje uz pomoć ventilatora. Na mjestu intervencije bili su prisutni djelatnici PU- Varaždinske, djelatnik Arsenala Ivezić te vlasnik g. Kos.

Posted on 16 09 2019 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - otvaranje stana
Dana 12.09.2019. u 13:52 zaprimili smo dojavu da je u ulici Stjepana Vukovića 8a na četvrtom katu potrebno otvoriti vrata od stana.Na tehničku intervenciju izašli smo sa Auto ljestvom i 3 vatrogasca.Na mjestu intervencije pričekao nas je vlasnik stana a vrata smo otvorili na način da smo ušli u stan kroz otvorena balkonska vrata preko ljestvenika na Auto ljestvi.Nakon završene intervencije smo se vratili u postrojbu.
Posted on 13 09 2019 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video