Novosti

TEHNIČKA INTERVENCIJA OTVARANJE STANA

Dana 13.03.2018. u 16:54h zaprimili smo dojavu od PU-Varaždinske da je u Koprivničkoj ulici 29,u Varaždinu potrebno otvoriti vrata od stana,te da se unutra nalazi starija osoba. Na tehničku intervenciju izašli smo za Navalnim vozilom i 3 vatrogasca. Na mjestu intervencije pričekali su nas djelatnici PU - Varaždinske i brat osobe Ane I.,a koja je ujedno i vlasnica stana. Vrata smo otvorili na način da smo slomili cilindar. Nakon toga izvršili smo pospremu te se u 17:09h vratili u postrojbu.

Posted on 14 03 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-otvaranje stana

Dana 06.03.2018. u 19:59 sati zaprimljena je dojava, o potrebi otvaranja stana u ulici Hrvatskih branitelja,Varaždin. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo i tri djelatnika. Nakon dolaska,nasilno smo otvorili vrata stana i u njemu zatekli preminulu osobu. Neposredno za nama,stigla je ekipa HMP te djelatnici policije. Intervencija je završila u 20:24 sati.

Posted on 07 03 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – prometna nezgoda

Dana, 06.03.2018. u 16:07 sati iz centra 112 zaprimljena je dojava o prometnoj nezgodi između dva osobna automobila u Bartolovcu, gdje se u jednom od vozila nalazi priklještena osoba. Na intervenciju je upućeno navalno i tehničko vozilo sa 8 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije, u jednom od vozila zatekli smo dvije ozlijeđene osobe koje su preuzeli djelatnici HMP. Mi smo otpojili akumulatore, te su poduzete mjere za sprječavanje nastanka požara na vozilima. Vratili smo se u postrojbu a na mjestu su ostali vatrogasci DVD-a Trnovec, i policija. Intervencija je završila u 16:46 sati.

Posted on 07 03 2018 by JVP VARAŽDIN
Skidanje snijega s krova- Hitna ,Varaždin

Dana 01.03.2018. u 07:46 h zaprimili smo dojavu od gđe. G..K. Hojski da je potrebno skinuti snijeg sa krova u Varaždinu, F.Galinca 4 - „Hitna pomoć Varaždin.“ Na tehničku intervenciju smo izašli sa auto- ljestvom i dva vatrogasca. Snijeg sa krova i žljebova uklonili smo uz pomoć lopate. U 08:32h završili smo sa intervencijom i vratili se u postrojbu.

Posted on 01 03 2018 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video