Novosti

Tehnička intervencija - skidanje snijega sa krova
Dana 21.02.2018. u 15:20h zaprimili smo dojavu od g. G. Mihalinec da je potrebno skinuti snijeg sa krova 1. Gimnazije u Varaždinu, P. Preradovića 14. jer prijeti od pada na prolaznike. Na tehnički intervenciju smo izašli sa auto- ljestvom i dva vatrogasca. Na mjestu intervencije pričekali su na s djelatnici PU-Varaždinske koji su regulirali promet dok smo snijeg sa krova uklonili uz pomoć lopate. U 16:35h završili smo sa intervencijom i vratili se u postrojbu.
Posted on 22 02 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija
Dana 19. 02. 2018. na dojavu građana, izvršena je tehnička intervencija uklanjanja snijega koji je visio sa krova u Kukuljevićevoj ulici u Varaždinu. Intervencija su odradila dva djelatnika sa autoljestvom. Intervencija je završila u 13:41 sati.
Posted on 20 02 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija
Dana 19.02.2018. u 10:00 sati zaprimljena je dojava o potrebi za tehničkom intervencijom uklanjanja prikolice teretnog vozila s prometnice u Ulici P. Miškine u Varaždinu. Na intervenciju je upućeno kombinirano vozilo sa dva djelatnika. Uz pomoć vitla je prikolica sklonjena s prometnice da ne ometa promet. Intervencija je završila u 10:40 sati.
Posted on 20 02 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-prometna nezgoda
Dana, 12.02.2018. u 19.32 sati iz PU Varaždinske zaprimljena je dojava o potrebi spašavanja priklještene osobe iz vozila uslijed prometne nesreće u Hrašćici. Na intervenciju su upućena dva vozila sa 8 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije ustanovljeno je da su djelatnici ZHM već izvadili prikliještenu osobu iz jednog od dva vozila koja su sudjelovala u prometnoj nesreći. Na vozilima su odvojeni akumulatori, te su poduzete mjere za sprječavanje nastanka požara na vozilima. Intervencija je završila u 20:04 sati.
Posted on 13 02 2018 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video