Novosti

Tehnička intervencija – otvaranje stana

Dana 31.12.2017. zaprimljena je dojava o potrebi otvaranja stana u ulici Juraja Križanića 34 u Varaždinu. Na intervenciju je upućena autoljestva sa 3 vatrogasca. Stan smo otvorili tako da smo uz pomoć autoljestve, kroz prozor ušli u stan, te otvorili vrata. Nakon toga smo se vratili u postrojbu.

Posted on 02 01 2018 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija

Dana 28.12.2017. u 19:05 sati po dojavi, izašli smo na tehničku intervenciju skidanja snijega i vode sa pozornice na Kapucinskom trgu u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa auto ljestvom i dva djelatnika. Dolaskom na mjesto intervencije vidjeli smo da je krov opterećen napadalim snijegom i vodom te smo uz pomoć auto ljestve te lopate i metle skinuli snijeg i vodu s krova.

Posted on 29 12 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar drvene kućice
Dana 27.12.2017. izašli smo na požar drvene kućice u Varaždinu, Trg kralja Tomislava bb. Požar smo pogasili s ~100 l vode i vratili smo se u postrojbu.
Posted on 28 12 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-otvaranje stana
Dana 27.12.2017. u 13:39 sati zaprimljena je dojava o potrebi otvaranja stana u Biškupečkoj ulici 54,Varaždin. Na intervenciju je upućeno malo tehničko vozilo sa 3 vatrogasca. Na mjestu intervencije zatekli smo djelatnike Hitne medicinske pomoći te kći vlasnice kuće. Ulazna vrata kuće otvorili smo pomoću montirača a u kući se nalazila preminula osoba,koju su preuzeli djelatnici HMP.U postrojbu smo se vratili u 14:01.
Posted on 28 12 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video