Novosti

Tehnička intervencija - otvaranje stana
Dana 12.09.2019. u 13:52 zaprimili smo dojavu da je u ulici Stjepana Vukovića 8a na četvrtom katu potrebno otvoriti vrata od stana.Na tehničku intervenciju izašli smo sa Auto ljestvom i 3 vatrogasca.Na mjestu intervencije pričekao nas je vlasnik stana a vrata smo otvorili na način da smo ušli u stan kroz otvorena balkonska vrata preko ljestvenika na Auto ljestvi.Nakon završene intervencije smo se vratili u postrojbu.
Posted on 13 09 2019 by JVP VARAŽDIN
Požar automobila
Dana 06.09.2019 u 19:00 sati zaprimljena je dojava o požaru automobila koji se zapalio nakon prometne nezgode na jugo-zapadnoj obilaznici kod križanja Gojanec. Izašli smo sa navalnim vozilom i 6 djelatnika. Dolaskom na mjesto vozilo je već bilo ugašeno uz pomoć aparata za gašenje prahom. Otpojili smo akumulatore na oba vozila i vodom ugasili dijelove automobila koji su još tinjali. Regulirali smo promet do dolaska policije, a nakon toga smo sve provjerili i vratili se u postrojbu. Na mjestu su ostali djelatnici policije.
Posted on 09 09 2019 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija- prometna nesreća
Dana 24.08.2019. u 17:20h zaprimili smo dojavu od g.V.J. da je na Varaždin Bregu na relaciji Lužan Biškupečki – Presečno došlo do prometne nesreće između 3 vozila te da iz rezervoara istječe gorivo. Na tehničku intervenciju izašli smo sa Navalnim i Akcidentnim vozilom te 7 vatrogasaca. Na mjestu intervencije zatekli smo djelatnike PU – Varaždinske,H.M.P. te pripadnike DVD –a Kneginec Gornji koji su započeli sa postavljanje posude pod rezervoar gdje je istjecalo gorivo te sanacijom istog. Nakon što smo pregledali mjesto intervencije te se uvjerili da nema nikakve drugo opasnosti vratili smo se u postrojbu. Na mjestu intervencije ostali su pripadniki DVD – a Kneginec G.,H.M.P – ći te djelatnici PU – Varaždinske.
Posted on 26 08 2019 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija- otvaranje stana
Dana 24.08.2019. u 08:31h zaprimili smo dojavu od g.S.H.da je u ulici F. Supila 7a u Varaždinu potrebno otvoriti vrata od stana. Na tehničku intervenciju izašli smo sa Auto ljestvom i 3 vatrogasca. Na mjestu intervencije pričekao nas je vlasnik stana,a vrata smo otvorili na način da smo u stan ušli kroz otvoren prozor preko ljestvenika na Auto ljestvi. Nakon toga vratili smo se u postrojbu.
Posted on 26 08 2019 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video