Novosti

Tehnička intervencija-prometna nezgoda
Dana 06.12.2017. u 22:15 sati iz OKC Pu Varaždinske zaprimljena je dojava o potrebi za intervencijom uslijed prometne nezgode u Ulici V. Nazora 22 u Varaždinu. Zbog udara osobnog vozila u dvorišna vrata Centra za socijalnu skrb, vrata je bilo potrebno skinuti sa šarki da se ne prevrnu i nekoga ozljede. Na intervenciji je sudjelovalo tehničko vozilo sa tri vatrogasca. Intervencija je završila u 22:27 sati
Posted on 07 12 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-otvaranje stana
Dana 06.12.2017. u 19:02 sati zaprimljena je dojava o potrebi otvaranja stana u Koprivničkoj ulici br 6/1. Na intervenciju je upućena auto ljestva sa 3 vatrogasca. Vatrogasci su uz pomoć ljestve ušli na balkon i otvorili balkonska vrata, a potom iznutra otvorili stan. Na mjestu intervencije bili su nazočni i djelatnici PP Varaždin. Intervencija je završila u 19:30 sati.
Posted on 07 12 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar stambenog objekta

Dana 04.12.2017. izašli smo na požar stambenog objekta u Bosanskoj 16 u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom, autocisternom i autoljestvom. Dolaskom na mjesto utvrdili smo da se radi o požaru stambenog objekta, te smo odmah pristupili gašenju sa dva C mlaza vode. Tijekom gašenja, u jednoj od prostorija pronađena je osoba koja nije davala vidljive znakove života, te smo je iznijeli i predali djelatnicima Hitne medicinske pomoći. Uz osobu pronađena je i stradala mačka. Nakon završenog gašenja, izvršena je ventilacija i pregled objekta, te smo se vratili u postrojbu. Na mjestu intervencije ostali su djelatnici policije.

Posted on 05 12 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar stambenog objekta
Dana 02.12.2017. izašli smo na požar stambenog objekta u ulici Matije Gupca 10 u Petrijancu. Na intervenciju su upućeni i DVD Petrijanec i DVD Nova Ves. Dolaskom na mjesto utvrdili smo da se radi o požaru krovišta stambenog objekta u razbuktaloj fazi. Gašenju smo pristupili sa 4 C mlaza, te smo u gašenju utrošili oko 21 000 l vode. Nakon što je požar ugašen, na mjestu intervencije ostali su djelatnici policije i DVD Petrijanec.
Posted on 04 12 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video