Novosti

Tehnička intervencija-spašavanje unesrećene osobe

Dana 25.11.2017. po dojavi Centra 112 izašli smo na tehničku intervenciju-spašavanje unesrećene osobe,na Varaždin breg. Po dolasku smo uočili traktor s priključkom za branje kukuruza u polju te priklještenu osobu. Upotrebom kutne brusilice razrezali smo dio stroja u kojem je zaglavila ruka unesrećene osobe te je uspješno oslobodili. Unesrećenu osobu su preuzeli djelatnici Hitne medicinske pomoći. Na intervenciji su bili prisutni djelatnici policije te članovi DVD-a Kneginec Gornji i DVD-a Varaždin Breg .

Posted on 27 11 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar automobila
Dana 23.11.2017. zaprimljena je dojava o požaru osobnog vozila i stambenog objekta u ulici Braće Radića 36 A u Jalkovcu. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo i autocisterna, te DVD Jalkovec. Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da se radi o požaru osobnog automobila koji smo ugasili pomoću vitla za brzu navalu uz utrošak od oko 1000 l vode. Nakon gašenja otpojili smo akumulator, uvjerili se da ne postoji mogućnost ponavljanja požara, te se vratili u postrojbu. Požarom je oštećen prozor susjednog objekta, a na mjestu intervencije nakon našeg odlaska ostao je DVD Jalkovec.
Posted on 24 11 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar stambenog objekta

Dana 20.11.2017. izašli smo na požar podruma u stambenoj zgradi u ulici Josipa Kozarca 26,Varaždin.Po dolasku na mjesto intervencije požar smo pogasili s otprilike 100 L vode,a nakon gašenja pristupili smo odimljavanju prostorija pomoću ventilatora.Po završetku intervencije vratili smo se u postrojbu.

Posted on 21 11 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-prometna nezgoda
Dana 11.11.2017. po dojavi Centra 112 izašli smo na tehničku intervenciju - prometna nezgoda u Topličkoj ulici u Gornjem Knegincu. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da je došlo do slijetanja vozila u ogradu kuće. Osobu su iz automobila izvadili djelatnici HMP, a naša se intervencija sastojala u otpajanju akumulatora.
Posted on 13 11 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video