Novosti

Požar otvorenog prostora
Dana 15.10.2017.izašli smo na požar otvorenog prostora uz cestu Varaždin – Nova Ves. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da gori trava i nisko raslinje na površini od 100m2.Požar smo pogasili uz pomoć vitla za brzo gašenje uz utrošak cca 200 litara vode.
Posted on 16 10 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-otvaranje stana
Dana 14.10.2017. u 13:24 sati zaprimljena je dojava o potrebi otvaranja stana u Ulici Stanka Vraza 6/lll. Na intervenciju je upućena autoljestva sa dva vatrogasca. Vatrogasci su uz pomoć ljestve ušli na balkon i otvorili balkonska vrata, a potom iznutra otvorili stan. Na mjestu intervencije bili su nazočni i djelatnici PP Varaždin. Intervencija je završila u 13:48 sati.
Posted on 16 10 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar kamiona

Dana 10.10.2017. zaprimljena je dojava o požaru kamiona u Naselju Roma u Strmcu Podravskom. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo JVP sa šest vatrogasaca, te DVD Petrijanec i Strmec Podravski. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da su požar kamiona ugasili mještani uz pomoć aparata za gašenje i DVD Petrijanec sa oko 100 l vode. Kako daljnje opasnosti nije bilo, na mjestu je do dolaska djelatnika policije ostao DVD Strmec i DVD Petrijanec, a mi smo se vratili u postrojbu.

Posted on 11 10 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar dimnjaka

Dana 10.10.2017. zaprimljena je dojava o požaru čađe dimnjaka u ulici Vide Sokola 8 u Varaždinu. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo i tri vatrogasca. Dolaskom na mjesto intervencije, utvrđeno je da nema opasnosti od širenja požara, stoga se naša intervencija sastojala u prekidanju loženja, te u osiguranju prostora do potpunog izgaranja čađe.

Posted on 11 10 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video