Novosti

Tehnička intervencija - otvaranje stana

Dana 10.10.2017. u 07:36 sati zaprimljena je dojava o potrebi otvaranja stana u Vrazovoj ulici u Varaždinu. Na intervenciju je upućeno NV sa dva vatrogasca. Pomoću alata, na stanu je nasilno otvoren prozor. Ušavši kroz prozor vatrogasci su na podu stana zatekli stariju žensku osobu koja je pala i nije se mogla dići. Kasnije je zbrinuta od djelatnika ZHM varaždinske županije. Intervencija je završila u 08:17 sati.

Posted on 11 10 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – otvaranje stana

Dana 09.10.2017. od djelatnice Crvenog križa, zaprimljena je dojava o potrebi otvaranja stana u ulici Stanka Vraza 27 u Varaždinu. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo sa dva vatrogasca. Zaključana vrata stana otvorili smo tako da smo ušli kroz prozor. Brigu o vlasnici preuzeli su djelatnici policije i Crvenog križa.

Posted on 10 10 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - prometna nezgoda
Dana 08.10.2017. u 13:53 sati od Centra 112 zaprimili smo dojavu o prevrtanju automobila na krov u ulici Vilka Novaka , Varaždin. Na intervenciju smo izašli sa Z-6 i četiri djelatnika. Dolaskom na mjesto intervencije,zatekli smo automobil na krovu a vozač se uspio sam izvući iz vozila. Po obavljenom očevidu policije,automobil smo ispravili na kotače i otpojili akumulator te se vratili u postrojbu.
Posted on 09 10 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar spremišta
Dana 07.10.2017. u 14:14h zaprimili smo dojavu iz Centra 112 da je došlo do požara krova špremišta u Fabijanskoj ulici 35 u Varaždinu. Na požar smo izašli sa navalnim vozilom i auto cisternom te 8 djelatnika. Dolaskom na mjesto intervencije započeli smo sa gašenjem preko vitla za brzu navalu,te paralelno i sa skidanjem limenog pokrova kako bi se uvjerili da nema opasnosti od ponovnog zapaljenja te širenja požara na susjedi objekat. Za gašenje smo utrošili 100l vode.
Posted on 09 10 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video