Novosti

Tehnička intervencija-spašavanje mačića s krova kuće
Dana 22.09.2017. na dojavu građana izašli smo na tehničku intervenciju spašavanja mačića s krova obiteljske kuće,u ulici Tome Masaryka 21,Varaždin. Na intervenciju smo izašli auto ljestvom i dva djelatnika.Mačića smo skinuli s krova i predali ga susjedi te se vratili u postrojbu.
Posted on 26 09 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-ispumpavanje vode

Dana 19.09.2017. zaprimljena je dojava o tehničkoj intervenciji ispumpavanje vode u ulici Miljenka Stančića 5 ,Hraščica. U podrumski stan obiteljske kuće radi obilnih oborina i loše izvedene odvodnje slijeva se voda. A mi smo izvršili ispumpavanje elektro potopnom pumpom postavljajući je u šaht u dvorištu kuće.

Posted on 20 09 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – premještanje vozila

Dana 19.09.2017. zaprimljena je dojava DVD-a Ivanec o potrebi dostave uređaja za premještanje vozila iz poplavljenog područja u ulici Vladimira Nazora 96 b u Ivancu. Uz pomoć navedenog uređaja, premjestili smo nekoliko parkiranih vozila iz poplavljenog na sigurno područje.

Posted on 20 09 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-prometna nesreća

Dana 07.09.2017. u 20:38 sati zaprimili smo dojavu hitne medicinske pomoći o prometnoj nesreći u Zelendvorskoj ulici, Sračinec. Na intervenciju smo izašli malim tehničkim vozilom i tri djelatnika. Naša intervencija bila je potrebna zbog priklještene osobe koju smo uz asistenciju HMP i uporabom hidrauličkog alata uspješno oslobodili iz uništenog vozila. Na mjestu intervencije bili su prisutni djelatnici policije i članovi DVD-a Svibovec Podravski.

Posted on 08 09 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video