Novosti

Tehnička intervencija sanacija krovišta
Dana, 11.08. 2017. U 16:13 sati zaprimljena je dojava o nekoliko crjepova koji su visjeli sa obiteljske kuće u ulici Antuna Branka Šimića u Varaždinu. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo sa dva djelatnika. Uz pomoć ljestve prislanjače, crjepovi su otklonjeni, te je spriječena mogućnost da padnu na nekoga. Intervencija je završila u 16:34 sati.
Posted on 16 08 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija sanacija fasade
Dana, 11.08.2017. u 13:26 sati, nakon dojave komunalnog redara da sa zgrade u Preradovićevoj ulici u Varaždinu visi poveći komad žbuke, na intervenciju je upućena autoljestva sa dva djelatnika. Uz pomoć košare iz autoljestve odlomljeni su komadi žbuke koji su bili kritični te je pročelje zgrade privremeno sanirano. Intervencija je završila u 14:25 sati.
Posted on 16 08 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija sanacija dimnjaka
Dana, 11.08.2017. nakon odrađene intervencije uklanjanja srušenog stabla na Dravskom kanalu, autoljestva sa tri vatrogasca upućena je na slijedeću intervenciju u Ulicu Kneza Trpimira 61e u Varaždinu, gdje se uslijed jučerašnjeg olujnog nevremena srušio dimnjak te ga je trebalo ukloniti s krova obiteljske kuće. Uz pomoć autoljestve, vatrogasci su iz košare uklonili betonske elemente i spustili ih u dvorište. Intervencija je završila u 12:13 sati.
Posted on 16 08 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija uklanjanje stabla s ceste
Dana 11.08.2017. u 09:11 sati iz PU varaždinske zaprimljena je dojava o srušenom stablu na cesti uz dravski kanal prema kupalištu. Srušeno stablo je izrezano i uklonjeno s ceste. Na intervenciji su sudjelovala tri vatrogasca sa autoljestvom. Intervencija je završila u 10:35
Posted on 16 08 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video