Novosti

Požar osobnog vozila

Dana 06.07.2017. po dojavi građana izašli smo na požar osobnog vozila na Aquacity,Varaždin. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i 6 djelatnika. Požar smo ugasili sa vitlom za brzo gašenje uz utrošak od cca 150 L vode. Na intervenciji bili su prisutni djelatnici policije.

Posted on 07 07 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – ispiranje kolnika

Dana 01.07.2017. po dojavi prometne policije, izašli smo na tehničku intervenciju ispiranja kolnika nakon prometne nezgode na raskršću Koprivničke i Međimurske ulice u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli navalnim vozilom i dvojicom vatrogasaca, a u ispiranju je utrošeno oko 500 l vode.

Posted on 03 07 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – otvaranja vrata

Dana 01.07.2017. po dojavi vlasnice koja je izgubila ključeve dvorišnih vrata, izašli smo na intervenciju u Čakovečku 12 u Varaždinu. Vlasnici smo pomogli otvoriti vrata dvorišta, te se vratili u postrojbu.

Posted on 03 07 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija saniranja krova/crijepa

Tehnička intervencija saniranja krova/crijepa Dana 29.06.2017. po dojavi građana da u Optujskoj ulici u Varaždinu s krova vise crjepovi i oluci koji su opasni za prolaznike izašli smo na mjesto intervencije. Intervencija se sastojala od učvršćivanja oluka i poravnanja pojedinih crjepova koji su prijetili . Nakon intervencije vratili smo se u postrojbu.

Posted on 30 06 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video