Novosti

Požar stambenog objekta

Dana 27.06.2017. izašli smo na požar stambenog objekta u Trenkovoj ulici 82 u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli navalnim vozilo, autocisternom i autoljestvom, te devet vatrogasaca. Dolaskom smo utvrdili da dim izlazi na prozorima kata kuće. Izvršena je unutarnja navala, te je utvrđeno da gori napa i električni štednjak u kuhinji. Požar je ubrzo ugašen pri čemu je utrošeno oko 50 l vode. Nakon toga izvršena je ventilacija prostora uz pomoć ventilatora. Nakon provjere svih prostorija i tavana kuće, uvjerivši se da više nema nikakve opasnosti, vratili smo se u postrojbu.

Posted on 28 06 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-spašavanje osobe ispod srušenog stabla
Dana 23.06.2017.izašli smo na intervenciju spašavanja osobe koja je bila priklještena ispod srušenog stabla. Uz pomoć DVD-Martijanec i DVD-Čičkovina uspjeli smo osloboditi unesrećenu osobu uporabom hidrauličnog alata i zračnog jastuka. Po završetku intervencije vratili smo se u postrojbu.
Posted on 26 06 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-uklanjanje srušenog stabla
Dana 23.06.2017 izašli smo na intervenciju uklanjanja stabla srušenog na prometnicu i kuću u Dravskoj 115 u Trnovcu Bartolovečkom. Stablo veličine 20 m, uz pomoć autoljestve i DVD-a Trnovec razrezali smo motornom pilom i vratili se u postrojbu.
Posted on 26 06 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-uklanjanje srušenog stabla
Dana 23.06.2017. na dojavu Centra 112 izašli smo na intervenciju uklanjanja stabla srušenog na prometnicu u ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu. Stablo smo razrezali uz pomoć motorne pile, uklonili ga sa prometnice i vratili se u postrojbu.
Posted on 26 06 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video