Novosti

Tehnička intervencija-otvaranje stana
Dana 22.06.2017. na dojavu Marije Dijanešić izašli smo na tehničku intervenciju otvaranje stana u Kratku ulicu 4 u Varaždinu. Izašli smo sa tehničkim vozilom i tri djelatnika. Vrata stana otvorili smo nasilno uz odobrenje vlasnice. Po završetku intervencije vratili smo se u postrojbu.
Posted on 26 06 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar elektroničkog uređaja u pošti

Dana 21.06.2017. izašli smo na dojavu zaštitara o dimu u glavnoj pošti, Trg slobode 9 u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom, autocisternom i autoljestvom. Dolaskom smo uočili dim i miris rastaljene plastike u prostoriji sa šalterima u glavnoj pošti. Provjerili smo sve instalacije i elektroničke uređaje, te utvrdili da su isključeni osigurači na glavnom uređaju za napajanje, pa je na mjesto pozvana i osoba odgovorna za održavanje elektroničkih uređaja. Kako dima više nije bilo, na mjestu su ostali električar i voditeljica odjela, a mi smo se vratili u postrojbu.

Posted on 21 06 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora

Dana 19.06.2017. u 18:56 sati,po dojavi građana izašli smo na požar otvorenog prostora u Međimursku ulicu,Varaždin. Gorjela je trava površine 20 m2 a koju smo ugasili pomoću navalnog vozila i tri djelatnika te se vratili u postrojbu.

Posted on 20 06 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora

Dana 19.06.2017. u 09:36 sati po dojavi građana izašli smo na požar otvorenog prostora u Kučan Donji pokraj pruge, u Varaždinskoj ulici. Dolaskom na mjesto utvrđeno je da gori trava na površini 20x30 m2 koju smo ugasili sa navalnim vozilom i tri djelatnika,uz utrošak vode od cca 300 L vode. U gašenju je sudjelovao i DVD Kučan Gornji.

Posted on 20 06 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video