Novosti

Tehnička intervencija – stablo srušeno na cestu

Dana 04.06.2017. na poziv PU izašli smo na tehničku intervenciju kod Motičnjaka u Varaždinu gdje se stablo srušilo na cestu i time otežavalo promet. Uz pomoć motorne pile uklonili smo stablo sa ceste i vratili se u postrojbu.

Posted on 05 06 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - otvaranje stana

Dana, 31.05. 2017. u 13:54 zaprimljena je dojava o potrebi nasilnog otvaranja stana u ulici I.G.Kovačića 9 u Varaždinu. Na intervenciji su sudjelovala dva djelatnika sa jednim vozilom, a koji su slomili cilindar bravu i vrata otvorili nasilno. U stanu se nalazila starija osoba koja je zbrinuta od strane djelatnika Crvenog križa. Završetak intervencije u 14:15 sati.

Posted on 01 06 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar osobnog vozila

Dana 31.05.2017. u 09:38 sati zaprimljena je dojava o požaru osobnog vozila na križanju Gospodarske i Zagrebačke ulice u Varaždinu. Na intervenciju izlazi NV i AC sa 7 vatrogasaca. Na mjestu intervencije zatečeno je osobno vozilo u plamenu, a od vlasnika je dobivena informacije da se radi o vozilu na LPG. Požar je vrlo brzo pogašen, odvojen je akumulator i zatvoren ventil na plinskoj boci. Za gašenje je utrošeno cca 200 l vode. Intervencija je završile u 10:05 sati.

Posted on 01 06 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora

Dana 30.05.2017. po dojavi građana izašli smo na požar otvorenog prostora na Aquacity,Varaždin. Na intervenciju smo izašli navalnim vozilom i s dva djelatnika. Površinu požara od 30 m2 ugasili smo vitlom za brzo gašenje uz utrošak oko 500 L vode te se vratili u postrojbu.

Posted on 31 05 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video