Novosti

Požar otvorenog prostora
Dana 29.05.2017. po dojavi iz C112 u 11:04 sati zaprimili smo dojavu o požaru otvorenog prostora na livadi uz trgovački centar „Kaufland“ u Koprivničkoj ulici u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa Z-10 i dva djelatnika. Dolaskom na mjesto intervencije uočili smo da gori trava na više mjesta te smo požar pogasili uz pomoć metlanice. Na mjestu intervencije prisutni djelatnici policije.
Posted on 30 05 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-otvaranje stana
Dana 27.05.2017. izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja stana u ulici Stjepana Vukovića 8a,6 kat u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa auto ljestvom i dva djelatnika. Stanarima se vrata zatvorila a ključevi su ostali s unutarnje strane pa smo u stan ušli preko balkona na 6 katu. Na intervenciji prisutni djelatnici MUP-a.
Posted on 29 05 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-otvaranje vrata
Dana 27.05.2017. izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja vrata stana u ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu. Brava stana se zaglavila pa stanari nisu mogli izaći iz stana. Vrata stana smo otvorili pomoću razvalnog alata, te se vratili u postrojbu.
Posted on 29 05 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-otvaranje vrata
Dana 26.05.2017. izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja vrata kupaonice u ulici Zvonka i Vladimira Milkovića 16A u Varaždinu. Vrata kupaonice otvorili smo uz pomoć alata, te uz prisustvo roditelja oslobodili četverogodišnje dijete koje se unutra zaključalo.
Posted on 29 05 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video