Novosti

Tehnička intervencija - otvaranje stana

Dana 06.05.2017. na zahtjev Hitne medicinske pomoći izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja stana u Trakošćansku ulicu u Varaždinu. Nasilnim ulaskom u stan omogućili smo djelatnicima Hitne medicinske pomoći pristup unesrećenoj osobi te smo se vratili u postrojbu.

Posted on 08 05 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar gospodarskog objekta

Dana 05.05.2017. od PP Varaždin zaprimamo dojavu da se u zlatarskoj radnji u Kukuljevićevoj ulici u Varaždinu aktivirao protupožarni alarm te se vidi veća količina dima. Dolaskom na mjesto događaja ustanovili smo da je bilo nemoguće bez veće štete otvoriti ulazna vrata i protuprovalnu rešetku. Uz prisustvo vlasnika nasilno smo otvorili sporedna protuprovalna vrata te smo u radnji zatekli rešo na kojem se istopila plastična podloga koje smo sklonili na sigurno. Nakon utvrđivanja da više nema opasnosti od požara prostoriju smo provjetrili i vratili se u postrojbu.

Posted on 08 05 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - otvaranje stana

Dana 02.05.2017. izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja stana u ulici Ruđera Boškovića 20a u Varaždinu. Uz pomoć autoljestve ušli smo na balkon navedenog stana na IV. katu, otvorili balkonska vrata, te iznutra otvorili vrata stana.

Posted on 03 05 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora
Dana 26.04.2017. izašli smo na požar otvorenog prostora u Hrašćici. Došavši na mjesto intervencije ustanovili smo da gori smeće te smo požar pogasili sa 2000 L vode preko vitla za brzo gašenje.
Posted on 27 04 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video