Novosti

Tehnička intervencija –otvaranje stana

Dana 07.04.2017. u 12:01 sati po dojavi vlasnice stana, izašli smo na tehničku intervenciju-otvaranje stana u ulicu Miroslava Krleže 1a, u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa tehničkim vozilom i tri djelatnika. Došavši na mjesto intervencije ustanovili smo da su vlasnici stana izgubili ključ te smo ulazna vrata stana otvorili pomoću razvalnog alata uz minimalnu štetu.

Posted on 10 04 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar trgovine Optika „Sentina“ Super Nova Centar ,Optujska 171

Dana 04.04.2017. u 21:57h zaprimili smo dojavu da je došlo do požara na objektu trgovačkog centra Super Nova točnije trgovini Optika „Sentina „ koja se bavi prodajom naočala te pregledom vida.

Na intervenciju smo izašli sa četiri vozila: zapovjedno vozilo, navalno vozilo ,auto ljestvom te auto cisternom i 11 djelatnika. Dolaskom na mjesto događaja ustanovili smo da gori u optici „Sentina“ te smo pristupili gašenju požara uz pomoć vitla za brzu navalu i izolacionih aparata . Požar je izbio u prostoru skladišta- arhive površine 3x2 m2 te smo za njegovo gašenje utrošili 300l vode. Nakon što smo ugasili požar, zbog pojave velike količine dima koji se preko stropa i ventilacijskih otvora proširio u susjedne trgovine „Mass“, „Tally Weijl“ te „Tom Tailor“ krenuli smo sa odimljavanjem istih uz pomoć predtlačnog ventilatora.

Posted on 05 04 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija
Tehnička intervencija – uklanjanje crijepa s krova Dana 29.03.2017. izašli smo na tehničku intervenciju uklanjanja crijepa s krova, koji je predstavljao opasnost za prolaznike, Trg Slobode 1, Varaždin. Intervenciju smo izvršili sa autoljestvom i dva djelatnika. Tehnička intervencija – otvaranje stana Dana 29.03.2017. izvršili smo tehničku intervenciju otvaranja stana u kojem se nalazi bolesna osoba na adresi Stjepana Vukovića 8a , 4. kat. Na intervenciju smo izašli sa tri djelatnika i autoljestvom. U stan smo ušli kroz prozor te zatekli bolesnu osobu koja se žali na probleme s plučima. Preko Centra 112 nazvali smo HMP koja je zbrinula bolesnika.
Posted on 30 03 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora

Dana 28.03.2017. izašli smo na požar otvorenog prostora uz jugozapadnu zaobilaznicu u Hrašćici . Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da gori suha trava i nisko raslinje na površini cca 100x100 m. Požar smo pogasili pomoću vitla za brzo gašenje uz utrošak od 1000 lit vode.

Posted on 29 03 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video