Novosti

Tehnička intervencija-otvaranje stana

Dana 16.03.2016.na dojavu građana izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja vrata stana. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i dva djelatnik,a a vrata smo otvorili uz minimalnu štetu razvalivši cilindar bravu te se vratili u postrojbu. Na intervenciji su bili prisutni djelatnici policije.

Posted on 16 03 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar osobnih automobila i otvorenog prostora

Dana 15.03.2017.g. zaprimili smo dojavu o požaru otvorenog prostora u Krkancu . Na intervenciju je upućen DVD Vidovec , a naknadno je Centar 112 javio da se radi i o požaru osobnih automobila radnika Hidroinga koji na toj lokaciji vrše iskop rijeke Plitvice. Na intervenciju izlazimo i mi sa navalnim vozilom i autocisternom. Dolaskom na mjesto, utvrdili smo da se navedena lokacija nalazi u Budislavcu i da je DVD Vidovec ugasio automobile i požar trave, pa smo se nakon provjere da je požar ugašen, vratili u postrojbu.

Posted on 16 03 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora
Dana 13.03.2017.g. u 16:00 sati izašli smo na požar otvorenog prostora, cesta od Varaždina prema Novoj Vesi. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da gori trava i nisko raslinje na površini 20 m2. Požar smo pogasili pomoću vitla za brzo gašenje uz utrošak vode od oko 200 l vode. Vlasnik nepoznat.
Posted on 14 03 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar napuštenog objekta

Dana 12.03.2017.g. izašli smo na požar napuštenog objekta stare vojne pekare u ulici Mihovila Pavleka Miškine u Varaždinu. Dolaskom na mjesto utvrdili smo da gori smeće u jednom od objekata. Požar smo ugasili sa 200 litara vode, te se vratili u postrojbu nakon dolaska policije.

Posted on 13 03 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video