Novosti

Požar otvorenog prostora

Dana 12.03.2017.g. izašli smo na požar otvorenog prostora u Radničku ulicu u Hrašćici. Našim dolaskom uočili smo požar trave i niskog raslinja koji se sa zapuštenog zemljišta proširio na površinu ograđenu za ispašu ovaca. Pritom je počela gorjeti ograda i drveni stupovi odloženi na više hrpa. Ukupna opožarena površina je 150x 100 m. Požar smo pogasili pomoću vitla za brzo gašenje uz utrošak vode od oko 5000 l.

Posted on 13 03 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – spašavanje osobe

Dana 12.03.2017.g. izašli smo na tehničku intervenciju spašavanja osobe u ulicu Vilka Novaka 62, u Varaždinu. Autoljestvom smo podigli dvojicu specijalnih policajaca koji su ušli kroz prozor kako bi došli do nasilne osobe koja se sama zatvorila unutar jedne prostorije na prvom katu kuće.

Posted on 13 03 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija otvaranja vrata

Dana 10.03.2017.g. izašli smo tehničku intervenciju otvaranje vrata wc-a u ulici Hrvatski Branitelja 6c u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa zapovjednim vozilom i dva djelatnika. Kvaka wc-a je pukla s unutarnje strane, a mi smo vrata otvorili s vanjske strane te se vratili u postrojbu.

Posted on 13 03 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora

Dana 09.03.2017.g. izašli smo na požar otvorenog prostora u Malim prelogima u Varaždinu, od TC Branka prema kanalu. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i tri djelatnika. Našim dolaskom utvrdili smo da gori visoka trava i nisko raslinje površine od cca 800m2. Požar smo pogasili metlanicama i preko vitla za brzo gašenje uz utrošak 2400 l vode.

Posted on 13 03 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video