Novosti

Tehnička intervencija- Prometna nezgoda

Dana 20.05.2019. u 07:39h zaprimili smo dojavu preko Centra 112 da je u Jalžabetu,Varaždinska ulica ( kod KTC-a) došlo do prometne nesreće između kamiona i osobnog vozila Nissan Micra.. Na tehničku intervenciju izašli smo sa Malim tehničkim vozilom i 4 vatrogasca. Dolaskom na mjesto intervencije osigurali smo mjesto nesreće te paralelno pristupili izvlačenju unesrećenog iz vozila zajedno sa djelatnicima HMP – Varaždin. Nakon što smo unesrećenog izvukli iz vozila otpojili smo akumulator izvršili pospremu te se vratili u postrojbu. Na mjestu intervencije bili su djelatnici HMP Varaždin i DVD – a Jalžabet koji su ostali na mjestu intervencije dok se ne izvrši očevid.

Posted on 21 05 2019 by JVP VARAŽDIN
Požar el. instalacija

Dana 15:05.2019. u 23:48 po dojavi da se dimi iz električne instalacije u stambenom objektu na adresi Zavrtnica 1, Varaždin izašli smo na intervenciju s Z-01 i šest djelatnika. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da je došlo do kratkog spoja na kabelu perilice rublja. Perilicu smo isključili iz napajanja, postanarku upozorili da je više ne uključuje i ujutro zove električara da sanira štetu. Prisutni policijski službenici.

Posted on 16 05 2019 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija- uklanjanje stabla

Dana 15.05.2019. u 17:00h zaprimili smo dojavu od g. M.S.da se u ulici Z. i Frankopana 13 srušilo stablo na ulaz u zgradu. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i dva vatrogasca. Stablo smo uklinili uz pomoć motorne pile. Nakon toga vratili smo se u postrojbu. Na mjestu intervencije bili su prisutni djelatnici PU- Varaždinske.

Posted on 16 05 2019 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-skidanje žlijeba

Dana 12.05.2019. u 19:09 sati, po dojavi građana izašli smo na tehničku intervenciju skidanja žlijeba kuće koji prijeti prolaznicima u ulicu Stanka Vraza,Varaždin. Na intervenciju smo izašli auto ljestvom i dva vatrogasca. Žlijeb smo skinuli sa kuće te ga odložili u dvorište i vratili se u postrojbu.

Posted on 13 05 2019 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video