Novosti

Uključenje vatrodojavnog alarma

Dana 11.02.2017 u 16:08 sati, po dojavi prolaznice izašli smo na intervenciju nakon uključenja vatrodojavnog alarma u Muzeju kukaca Palača Herzer na Franjevačkom trgu. Provjerom svih prostorija nije bilo naznaka požara, a vatrodojavni alarm uključen je zbog kvara na jednom rashladnom uređaju u kavani Herzer. Hladnjak je isključen iz struje i dalje je bilo sve u redu. Naša intervencija je završila u 17:04 sati

Posted on 13 02 2017 by JVP VARAŽDIN
Požar poslovnog prostora

Dana 10.02.2017. u 08:05 sati na dojavu građana,izašli smo na požar poslovnog prostora u Gajevu 17,Varaždin. Našim dolaskom ustanovili smo da je prostorija zadimljena,a požarom je zahvaćeno 1m2 poslovnog prostora,drveni pod, tepison,stolica te koš za smeće. Požar smo ugasili s 5 L vode,a provjerom termo kamere utvrdili smo da nema više opasnosti od požara te se vratili u postrojbu.

Posted on 13 02 2017 by JVP VARAŽDIN
Akcident - istjecanje plina

Dana 08.02.2017. izašli smo na intervenciju istjecanja plina u ulici Rudolfa Krušeca 81 u Vrbanovcu. Na intervenciju je istovremeno upućen DVD Martijanec i djelatnici Termoplina. Dolaskom na mjesto utvrdili smo da su ukućani izašli iz kuće, te su ih preuzeli djelatnici hitne pomoći. Uz pomoć eksploziometra u kući je izmjerena veća koncentracija ugljičnog monoksida, pa smo otvorili sve prozore kako bi se prostor ventilirao. Nakon ponovnog mjerenja i pada koncentracije ugljičnog monoksida, vratili smo se u postrojbu, a na mjestu intervencije ostali su djelatnici policije i Termoplina.

Posted on 09 02 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija

Dana 08.02.2017. izašli smo na tehničku intervenciju pomoći kod prijenosa osobe do vozila hitne pomoći u Vodovodnoj ulici 19 u Beletincu. Uz pomoć djelatnika hitne pomoći i upotrebom nosila, osobu smo prenijeli stubištem do vozila hitne.

Posted on 09 02 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video