Novosti

Požar stambenog objekta
Dana 06.01.2017. po dojavi policije, izašli smo na požar stambenog objekta u Donje Ladanje, Ladanjskih rudara 47. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i šest vatrogasaca. Usporedno sa našim izlaskom, na intervenciju su upućeni DVD Maruševec i DVD Donje Ladanje. Dolaskom na mjesto utvrdili smo da su požar ugasili susjedi i DVD Donje Ladanje. Nakon izvršene provjere, vratili smo se u postrojbu, a na mjestu su ostali DVD Maruševec i DVD Donje Ladanje.
Posted on 09 01 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija
Dana 06.01.2017. na zahtjev policije, izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja vrata kuće u Sportskoj ulici 8A u Varaždinu. Vrata smo otvorili uz minimalnu štetu razvalivši cilindar brave, te smo se vratili u postrojbu. Na intervenciji su bili prisutni djelatnici policije.
Posted on 09 01 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija zatvaranje vode

Dana 02.01.2017. izašli smo na tehničku intervenciju zatvaranja vode,Zagrebačka ulica 93a Varaždin. Došlo je istjecanja vode na nadzemnom hidrantu kojeg smo zatvorili sa kuglastim ventilom te smo se vratili u postrojbu a daljnju sanaciju hidranta je preuzelo komunalno poduzeće „Varkom“ Varaždin.

Posted on 03 01 2017 by JVP VARAŽDIN
tehnička intervencija - prometna nezgoda
Dana 01.01.2017. po dojavi Centra 112 izašli smo na tehničku intervenciju - prometna nezgoda u ulicu M. Krleže u Varaždinu. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da je došlo do sudara dva osobna vozila. Jednu osobu izvadila je HMP dok je druga osoba sama izašla iz vozila. Mi smo otpojili akumulatore na vozilima te se vratili u postrojbu.
Posted on 02 01 2017 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video