Novosti

Požar kuće - kuhinje

Dana 12.05.2019 u 14:45 sati zaprimili smo dojavu požaru kuhinje u Družbincu u Prvomajskoj ulici broj 3. Na intervenciju smo izašli sa NV i tri djelatnika, a istodobno su upućeni vatrogasci DVD-a Petrijanec i Družbinec. Dolaskom na mjesto vatrogasci DVD-a Petrijanec su već gasili požar koji je ubrzo lokaliziran i ugašen pa nije došlo do širenje požara van kuhinje. Mi smo uz pomoć nadtlačnog ventilatora izvršili ventilaciju cijele kuće. Kad smo sve provjerili, vratili smo se u postrojbu, a na mjestu su ostali vatrogasci DVD-a Petrijanec.

Posted on 13 05 2019 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora
Dana 30.04.2019. u 14:45h zaprimili smo dojavu o požaru otvorenog prostora uz Bombellesovu cestu u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa vozilom za gašenje šumskih požara i dva vatrogasca. Požar smo ugasili uz pomoć vitla za brzu navalu i utrošili 1200 l vode. Opožarena površina iznosi cca 50 m2.
Posted on 02 05 2019 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija: otvaranje stana
Dana 30.04.2019. u 10:04h zaprimili smo dojavu o potrebi otvaranja stana u ulici Tome Masaryka 2 u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa malim tehničkim vozilom i 3 vatrogasca. Dolaskom na mjesto intervencije, upotrebom protuprovalnog alata, nasilno smo otvorili vrata stana.
Posted on 02 05 2019 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija: otvaranje stana

Dana 29.04.2019. u 11:34h zaprimili smo dojavu o potrebi otvaranja stana u Trakoščanskoj ulici br. 12 u Varaždinu. Na tehničku intervenciju izašli smo sa auto ljestvom i 2 vatrogasca. Pošto je u stanu bolesna ženska osoba,na intervenciju je upućena i HMP. Dolaskom na mjesto intervencije, u stan smo ušli kroz prozor preko auto ljestve. Nakon pospreme vratili smo se u postrojbu.

Posted on 30 04 2019 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video