Novosti

Tehnička intervencija - prometna nezgoda
Dana 20.12.2016.po dojavi policije izašli smo na tehničku intervenciju prometne nezgode u Korenjak,općina Maruševec.Na intervenciju smo izašli tehničkim vozilom i četiri djelatnika. Usporedno našim izlaskom alarmiran je i DVD Maruševec. Prema dojavi,vozilo se nalazi na krovu i treba izvući priklještenu osobu. Našim dolaskom utvrđeno je da su vatrogasci DVD Maruševec uspjeli izvući unesrećenu osobu i predali je djelatnicima Hitne medicinske pomoći. Mi smo vozilo okrenuli na kotače i otpojili akumulator te se vratili u postrojbu.
Posted on 21 12 2016 by JVP VARAŽDIN
Pozar kontejnera
Dana 20.12.2016.izašli smo na požar kontejnera koji se nalazio iza benzinske pumpe u ulici Miroslava Krleže, Varaždin. Na intervenciju smo izašli navalnim vozilom i tri djelatnika a požar smo ugasili sa oko 1000 L vode.
Posted on 21 12 2016 by JVP VARAŽDIN
tehnička intervencija - spašavanje mačka s drveta

Dana 17.12.2016.izašli smo na tehničku intervenciju spašavanja mačka s drveta u ulici Miroslava Krleže, Varaždin. Na intervenciju smo izašli auto ljestvom i dva djelatnika.

Posted on 19 12 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar gospodarskog objekta

Dana 15.12.2016. u 21:45 sati izašli smo na intervenciju požar pilane u Ludbreg. Na intervenciju je izašlo NV i AC sa 8 djelatnika. Jedno vozilo je vraćeno s puta dok je jedno upućeno do mjesta intervencije kao ispomoć DVD-u Ludbreg. Požar ciklona i piljevine u blizini peći za sušaru lokalizirali su članovi DVD-a Ludbreg. Izradom prolaza u drvenim zidovima da bi došli do žarišta pomogli smo u potpunoj lokalizaciji i gašenju požara u pilani. Povratak u JVP je bio u 00:07, a članovi DVD-a Ludbreg još su ostali na sanaciji požarišta.

Posted on 16 12 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video