Novosti

Tehnička intervencija - prometna nezgoda
Dana 12.12.2016.izašli smo na tehničku intervenciju prometne nezgode u Zagrebačku ulicu u Varaždinu. Po dolasku zamijetili smo osobno vozilo van prometnice u neposrednoj blizini raskršća s priklještenom osobom. Upotrebom hidrauličkog alata oslobodili smo nogu unesrećene osobe koju su preuzeli djelatnici HMP.
Posted on 13 12 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora
Dana 12.12.2016. izašli smo na požar otvorenog prostora kraj zapadne obilaznice u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli s navalnim vozilom i dva djelatnika. Požar smo pogasili uz pomoć vitla za brzu navalu i 300 L vode. Prisutni bili djelatnici MUP-a.
Posted on 13 12 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar gospodarskog objekta
Dana 03.12.2016. izašli smo na požar gospodarskog objekta u Kratku ulicu 21 u Trnovec. Po dolasku uočili smo da gori pomoćni objekt 4 x 3m kojeg smo ugasili sa 500 lit. vode. Nakon prisilne ventilacije objekta i pregleda ostalih prostorija termo kamerom, ustanovljeno je da nema opasnosti od daljnjeg širenja požara. Na mjestu intervencije prisutni su bili i vatrogasci DVD-a Trnovec koji su ostali na saniranju požarišta, a mi smo se vratili u postrojbu.
Posted on 05 12 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-otvaranje stana

Dana 01.12.2016. na dojavu građana izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja vrata stana. Vrata smo otvorili uz minimalnu štetu razvalivši cilindar bravu te smo se vratili u postrojbu. Na intervenciji su bili prisutni djelatnici policije.

Posted on 02 12 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video