Novosti

Požar autobusa

Dana 30.11.2016. izašli smo na požar autobusa u ulici Miroslava Krleže, Varaždin. Na intervenciju smo izašli sa navalnim i konbiranim vozilom te 8 djelatnika. Po dolasku na intervenciju utvrdili smo da je došlo do zapaljenja motora i instalacija autobusa. Na mjestu požara zatekli smo djelatnike INE koji su započeli sa gašenjem pomoću S aparata. Preuzeli smo gašenje i pogasili požar sa vitlom za brzo gašenje. U autobusu nije bilo putnika. Po završetku intervencije vratili smo se u postrojbu.

Posted on 02 12 2016 by JVP VARAŽDIN
Eksplozija peći na kruto gorivo - izvid

Dana 27.11.2016 primili smo dojavu o mogućoj eksploziji peći na kruto gorivo, Mali Vrh 559, Varaždinbreg. Prema riječima dojaviteljice peć jako buči i pari se. Za vrijeme našeg puta dojaviteljica nam je pružila novu informaciju kako nema više opasnosti od eksplozije i požara stoga smo se vratili u postrojbu, a pripadnici DVD-a Gornji Kneginec utvrdili su da je eksplodirala ekspanziona posuda u kotlovnici kraj peći.

Posted on 28 11 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar napuštenog objekta - izvid

Dana 27.11.2016. po dojavi policije, izašli smo na požar električnih vodova napuštenog, vojnog objekta u ulici Mihovila Pavleka Miškine u Varaždinu. Dolaskom je utvrđeno da se ne iskri iz instalacija, već se u napuštenom objektu slikala skupina mladića. Kako naša intervencija nije bila potrebna, vratili smo se u postrojbu.

Posted on 28 11 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-prometna nezgoda
Dana 24.11.2016. na dojavu C112 izašli smo na tehničku intervenciju prometna nezgoda na cesti Beretinec –Črešnjevo.Izašli smo s tehničkim vozilo i 4 djelatnika.Prema dojavi,osoba je priklještena u vozilu no dolaskom na intervenciju utvrđeno je da su djelatnici Hitne medicinske službe uspjeli izbaviti osobu iz vozila.
Posted on 24 11 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video