Novosti

Požar automobila

Dana 18.11.2016. izašli smo na požar automobila u mehaničarskoj radioni u Sračincu,ulica Kralja Tomislava 39.Na intervenciju smo izašli s navalni vozilom i autocisternom te 8 djelatnika. Po dolasku na mjesto inetrvencije, uočili smo vozilo Fiat Punto u radioni,koji je vlasnik pomoću dva vatrogasna aparata uspio ugasiti a mi smo ga izvukli iz radione te dodatno ohladili.

Posted on 21 11 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar dimnjaka

Dana 15.11.2016. izašli smo na požar dimnjaka u ulicu Vide Sokola 8 u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli s navalnim vozilo i tri djelatnika. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da gori čađa u dimnjaku

Posted on 16 11 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – vađenje ključeva iz šahta

Dana 15.11.2016. izašli smo na tehničku intervenciju vađenja ključeva automobila koji su upali u šaht kanalizacije. Na intervenciju smo izašli sa malim tehničkim vozilom i dvojicom djelatnika. Podigli smo poklopac šahta i ključeve izvadili uz pomoć čaklje.

Posted on 16 11 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – prometna nesreća
Dana 14.11.2016. u 01:22 sati, izašli smo na prometnu nezgodu sa prikliještenom osobom u Završje podbelsko 125. Na intervenciju je izašlo tehničko vozilo sa 4 djelatnika. Na mjestu intervencije sa spašavanjem su već započeli članovi DVD-a Ivanec. U nastojanju da što prije izbavimo priklještenu osobu, uz pomoć dva kompleta hidrauličkih alata osobu smo izbavili iz vozila, nakon čega su ga preuzeli djelatnici ZHM varaždinske županije. Intervencija je završila u 03:05 sati.
Posted on 14 11 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video