Novosti

Požar gospodarskog objekta
Dana 03.11.2016. izašli smo na požar gospodarskog objekta u ulici Florijana Bobića 9 u Novoj Vesi. Na intervenciju su upućeni i DVD Petrijanec i DVD Nova Ves. Dolaskom na mjesto intervencije, utvrđeno je da gori krovište gospodarskog objekta u kojem je bilo smješteno oko tridesetak svinja koje su se uslijed požara ugušile. U gašenju požara utrošeno je ukupno 3000 l vode.
Posted on 07 11 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar tekućeg aluminija
Dana 28.10.2016. izašli smo na požar u firmi Metal Produkt u Brezničkom Humu. Istovremeno je na intervenciju upućen i DVD Breznički Hum, DVD Šćepanje i DVD Radešić. Dolaskom na mjesto intervencije, utvrđeno je da se radi o zapaljenom, tekućem aluminiju koji je iscurio iz peći za taljenje. Naša intervencija sastojala se u gašenju požara aluminija prahom za gašenje, osiguranju mjesta sve dok se aluminij ne ohladi, te ventiliranju prostora.
Posted on 02 11 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar sušilice rublja

Dana 23.10.2016. izašli smo na požar sušilice rublja u stanu na prvom katu u ulici Ognjena Price 29 u Varaždinu. Do našeg dolaska požar su lokalizirali stanari aparatom za početno gašenje, dok smo ga mi ugasili sa oko 50 l vode. Nakon ventilacije prostorije, vratili smo se u postrojbu.

Posted on 24 10 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar perilice suđa

Dana 23.10.2016. izašli smo na požar perilice suđa u stanu na drugom katu u ulici Hrvatskih branitelja 1 u Varaždinu. Do našeg dolaska požar su ugasili stanari aparatom za početno gašenje.

Posted on 24 10 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video