Novosti

Požar otvorenog prostora
Dana 04.09.2016 izašli smo na požar otvorenog prostora kod Motičnjaka u Varaždinu. Dolaskom smo utvrdili da gori šikara površine oko 200 m2, koju smo pogasili sa oko 100 l vode.
Posted on 05 09 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička – prometna nezgoda
Dana 02.09.2016 izašli smo na tehničku intervenciju nakon prometne nezgode. Intervencija se sastojala od izvlačenja jedne unesrećene osobe iz vozila koju je preuzela HMP nakon čega smo se vratili u postrojbu. Intervenciji prisustvovali pripadnici DVD-a Petrijanec.
Posted on 05 09 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija
Dana 01.09.2016. u 14:16 sati izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja stana u ulicu Braće Radića 6 u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa tehničkim vozilom i tri djelatnika. Iz stana stambene zgrade voda je prodirala u stanove nižih etaža. Budući da nije bilo prisutnog vlasnika, u dogovoru s policijom nasilno je otvoren stan kako bi se otkrio uzrok poplave kojeg je kasnije sanirao upravitelj zgrade. Intervencija je završena u 14:55 sati.
Posted on 02 09 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija- prometna nezgoda
Dana 31.08.2014. po dojavi Centra 112 izašli smo na tehničku intervenciju - prometna nesreća u Šemovec,Plitvička 81. Prema dojavi u vozilu se nalazi prikliještena osoba. Po dolasku,HMP je uspjela izvući unesrećenu osobu a mi smo otpojili akumulator na vozilu te se vratili u postrojbu a dežurstvo do kraja uviđaja je preuzeo DVD Trnovec.
Posted on 01 09 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video