Novosti

Tehnička intervencija – slijetanje traktora u jarak
Dana 29.08.2016. izašli smo na tehničku intervenciju slijetanja traktora u jarak u Vrtlinovec . Na intervenciju upućen je i DVD Varaždinske Toplice. Tijekom vožnje javljeno je da naša pomoć nije potrebna te smo se vratili u postrojbu.
Posted on 30 08 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora
Dana 25.08.2016. izašli smo na požar otvorenog prostora iza Kauflanda u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da gore čempresi dužine od 10m.Požar smo pogasili vitlom za brzo gašenje uz utrošak od 250 lit. vode.
Posted on 26 08 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – otvaranje stana

Dana 24.08.2016. izvršili smo tehničku intervenciju otvaranja stana u ulici I. Meštrovića u Varaždinu. Intervencija je izvršena pomoću vatrogasnih ljestava i tri djelatnika.

Posted on 25 08 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar gospodarskog objekta – izvid
Dana 19.08.2016. izašli smo na dojavu o mirisu paljevine uslijed udara groma u krov objekta u ulici Eugena Kumičića 78 u Varaždinu. Dolaskom i pregledom objekta utvrdili smo da požara nema, pa smo se vratili u postrojbu.
Posted on 22 08 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video