Novosti

Tehnička intervencija uklanjanje srušenog drveta sa prolaza i ograde

Dana 31.07.2016. u 21:12 izašli smo na tehničku intervenciju uklanjanja drveta koje je palo na prolaz i ogradu u Varaždinu, Uršulinska ulica 12a. Intervenciju smo izvršili sa dva vatrogasca i jednim vozilom pomoću motorne pile.

Posted on 01 08 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-ispomoć HMP Varaždin
Dana 28.07.2016. na poziv hitne medicinske pomoći, izvršili smo ispomoć pri podizanju teške osobe u Trenkovoj ulici u Varaždinu. Radi privremene nedostupnosti više medicinskih tehničara pomogli smo dvojici prisutnih tehničara spustiti osobu na nosilima po stepenicama do vozila HMP kojim je prevezena u bolnicu.
Posted on 29 07 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - istjecanje goriva

Dana, 27.07.2016. u 15:20 sati izašli smo na tehničku intervenciju-akcident istjecanja goriva iz rezervoara na tegljaču prilikom prometne nezgode između tri vozila u Križovljanu kod Martijanca.. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom, akcidentnim vozilom i 7 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije spriječili smo izlijevanje goriva iz rezervoara teretnog vozila, otpojili akumulatore na osobnim vozilima koja su sudjelovala u nesreći i prometnicu posipali sa upijačima za zapaljive tekućine. Vozače iz osobnih vozila do našeg su dolaska već zbrinuli djelatnici ZHM Varaždin. Nakon što je svo gorivo iz rezervoara zbrinuto vratili smo se u JVP. Radi sigurnosti, na mjestu intervencije su do micanja teretnog vozila s prometnice, ostali dežurati članovi DVD-a Martijanec.

Posted on 28 07 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora
Dana 27.07.2016. po pozivu policije izašli smo na požar kontejnera za smeće u Hallerovu aleju,Varaždin preko puta crkve Dobrog pastira. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da gori plastična bačva koju smo pogasili s oko 30 L vode.
Posted on 27 07 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video